Ο Βόλος ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα με Stan και Παπαρίζου

Ο Βόλος ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα με Stan και Παπαρίζου Facebook Twitter
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ Panorama Press
0

Με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα ξεκινούν στον Βόλο,το βράδυ της Πέμπτης, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα σηματοδοτήσουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Stan, που με την παρουσία τους αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για Βολιώτες και χιλιάδες επισκέπτες, όπως και πέρυσι, που guest star ήταν ο Σάκης Ρουβάς.

Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα πατήσουν το κουμπί για να αποκαλύψουν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και να φωταγωγηθεί η πόλη του Βόλου.

Ο φετινός διάκοσμος αποτελείται από το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας, που ξεπερνά τα 34 μέτρα και τον περίφημο "μπλε ουρανό" που σκεπάζει την λεωφόρο Δημητριάδος, την πλατεία Μητροπόλεως, την Ερμού και τους δεκάδες κάθετους πεζόδρομους.

Το χωριό του Αη Βασίλη βρίσκεται στην πλατεία Ρήγα Φερραίου και η φωτισμένη "Αργώ" μπροστά από το Πανεπιστήμιο ενώ η "Σοκολατούπολη με το Εργοστάσιο Σοκολάτας" ε΄χουν στηθεί στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Βόλου θα συμπληρωθεί με βεγγαλικά για να ακολουθήσει "Χριστουγεννιάτικος Περίπατος" της Έλενας Παπαρίζου και του Stan, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βόλου και χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της λεωφόρου Δημητριάδος προς τη Σοκολατούπολη, το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το "Χωριό του Αη Βασίλη".

Στην εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης θα συμμετάσχουν 50 μουσικοί, 100 χορωδοί του Δημοτικού Ωδείου και του "Voice and Voices", 60 χορευτές, καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, οι χορογράφοι Κωνσταντίνος Πανόπουλος και Νίκυ Κρίσλοου, ο μαέστρος Ι. Μπαλτσαβιάς, o διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου και συνθέτης Ανδρέας Μιμαίος και η Σοπράνο Σ. Τσιμπανάκου.

Οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του Βόλου θα μεταδοθούν απ' ευθείας, μέσω δορυφόρου, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM