Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα σημειώματα του πατέρα που αυτοπυρπολήθηκε και σκότωσε τα παιδιά του

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα σημειώματα του πατέρα που αυτοπυρπολήθηκε και σκότωσε τα παιδιά του Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στη Νέα Σμύρνη και είχε ως συνέπεια τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ένας πατέρας και τα δύο του παιδιά.

Ο πατέρας έβαλε φωτιά για να καούν τα παιδιά και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε.

Τι αναφέρουν τα σημειώματα που βρέθηκαν 

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα σημειώματα του πατέρα που αυτοπυρπολήθηκε και σκότωσε τα παιδιά του Facebook Twitter

«Καλά θα κάνει ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Και όχι, όμως, αυτός! Πριν βιαστείτε να με κρίνετε να μάθετε και τα λάθη των άλλων. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ».

Αυτά αναφέρουν συνεχώς τα σημειώματα που άφησε σε όλο το σπίτι ο 50χρoνος που τα ξημερώματα για να εκδικηθεί τον πατριό της πρώην συζύγου του έβαλε φωτιά στο στρώμα που κοιμόντουσαν να δίδυμα αγοράκια του και σκόρπισε το θάνατο.

Σε άλλο σημείο των σημειωμάτων αναφέρει «εσείς με τρελάνατε. Αν υπάρχει κράτος τώρα θέλω να φανεί σας βαρέθηκα όλους!».

Σε ακόμα ένα σημείωμα απειλεί ότι θα απευθυνθεί σε κανάλια και δημοσιογράφους για να εκδικηθεί τον πρώην πεθερό του και αφήνει να εννοηθεί ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιστρέψουν τα δυο παιδιά του στην πρώην σύζυγο του.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ίσως το γεγονός ότι και τα τρία θύματα βρέθηκαν στο χολ στου σπιτιού και μάλιστα ο 50 χρόνος είχε φροντίσει να κλειδώσει τις πόρτες, ώστε όταν βάλει φωτιά να μην μπορούν εύκολα οι πυροσβέστες να μπουν στο διαμέρισμα για να τους σώσουν.

Με πληροφορίες από Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ