Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο Μαρινάκης

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο Μαρινάκης Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Την παραίτησή του από μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά υπέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω της γνωστής δικαστικής υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία είναι κατηγορούμενος.

Ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση, ζήτησε και έλαβε τον λόγο κατά την έναρξη της και εξέθεσε στο Σώμα τους λόγους της παραίτησής του.

Ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας έκανε λόγο για στοχοποίηση και πόλεμο λάσπης σε βάρος του, τόνισε ότι δεν πρόκειται να τον κάνουν να λυγίσει, ενώ υπογράμμισε ότι η παράταξη της νυν δημοτικής Αρχής «Πειραιάς Νικητής» κτίζει την επόμενη ημέρα της πόλης, «χωρίς δογματισμούς» καθώς επίσης ότι «ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια».

Ο κ. Μαρινάκης έκλεισε την ομιλία του με αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη, επαναλαμβάνοντας το γνωστό τσιτάτο «η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος αντέχει».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM