ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον άντρα που μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα

ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον άντρα που μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα Facebook Twitter
1

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή όπου περίπου δέκα αστυνομικοί επιχειρούν να συλλάβουν τον οδηγό ο οποίος νωρίτερα είχε μαχαιρώσει συνάδελφό τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κοντά στην Πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα.

Ο εν λόγω οδηγός είδε το πλήρωμα  περιπολικού να σταματά δίπλα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκάρει παράνομα, για να του βεβαιώσει κλήση και να του αφαιρέσει τις πινακίδες.

Κινήθηκε εναντίον τους απειλητικά και διαπληκτίστηκε και στη συνέχει φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Ο δράστης διέφυγε και σε κατάσταση αλλοφροσύνης εισήλθε σε κατάστημα οπτικών. Εκεί εγκλωβίστηκε από αστυνομικούς και ακολούθησαν όσα θα δείτε στο βίντεο:

 

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τους ιατρούς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης είναι Έλληνας και σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί  λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο άλλος έχει μαχαιρώσει έναν άνθρωπο και έχει σπάσει ένα μαγαζί και η άλλη φωνάζει "άστονε " την ώρα που τον ξαπλώσαν να του βάλουν χειροπέδες...Μου θύμισε περιστατικό στα Eξάρχεια που έπιασαν τύπο που άνοιγε αυτοκίνητα (και είχε ήδη ανοίξει ένα αμάξι στον δρόμο αυτό) και βγήκαν από τα μπαλκόνια και τους φώναζαν μην το πειράζετε το παιδί και ένας τελείως βλαμμένος είχε ανεβάσει και το βίντεο στο youtube για να δείξει την αστυνομική βία που συνέλαβαν έναν τύπο που άνοιγε τα δικά τους αυτοκίνητα.