Η Βίκυ Σταμάτη ζητά 1 εκατ. αποζημίωση από τον Πολάκη

Η Βίκυ Σταμάτη ζητά 1 εκατ. αποζημίωση από τον Πολάκη Facebook Twitter
4

Αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Αφορμή είναι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήσει ο κ. Πολλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε για την Βίκυ Σταμάτη πως είναι «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσουλί».

Το ύψος της αποζημίωσης ανακοίνωσε ο κ. Πολάκης εξαπολύοντας νέα επίθεση σε βάρος της κυρίας Σταμάτη κάνοντας λόγο για «λαμόγια» και για «απύθμενο θράσος».

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέτει δεν παίρνει πίσω τους χαρακτηρισμούς αλλά αντίθετα θέτει τρια ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

Οι βαρείς χαρακτηρισμοί που προκάλεσαν την κατάθεση αγωγής, η οποία παραδόθηκε στο γραφείο του Παύλου Πολάκη το πρωί του Σαββάτου, είχε προκαλέσει και «πόλεμο» ανάμεσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με εκατέρωθεν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια