Μια νεκρή στη Μάνδρα από την κακοκαιρία - Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο

Μια νεκρή στη Μάνδρα από την κακοκαιρία - Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο Facebook Twitter
0

Τραγωδία στη Μάνδρα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών που εντοπίστηκε νεκρή στην οδό Κοροπούλη.

 Δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν, πριν από λίγο, στο Θριάσειο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω των πλημμυρών.


Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες από τη Μάνδρα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών - Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο.

Πολύ σοβαρά προβλήματα είναι από νωρίς το πρωί τα προβλήματα στην Μάνδρα με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να πλημμυρίσουν, δρόμοι να μετατραπούν σε χείμμαροι και να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα, ακόμα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Οδηγοί αλλά και κάτοικοι έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, καθώς τα ορμητικά νερά που φτάνουν σε ύψος και το 1,5 μέτρο δεν τους επιτρέπουν να βγουν έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν άτομα που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια τους. Η περιοχή εξάλλου έχει καλυφθεί από φερτά υλικά, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Περισσότερες από 340 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων, στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων, που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες, έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική.


Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα επιχειρούν συνολικά στις συγκεκριμένες περιοχές 125 πυροσβέστες με 40 οχήματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM