Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του αλυσοδεμένου νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του αλυσοδεμένου νεκρού άνδρα που βρέθηκε στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής στις 6 Νοεμβρίου ανήκει σε 51χρονο Έλληνα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βαβούρη από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου, ενώ για την εξαφάνιση του είχε σημάνει και silver alert.

Όταν εντοπίστηκε η σορός, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM