Επέστρεψε στη φυλακή ο Κουφοντίνας - Πήγε νωρίτερα

Επέστρεψε στη φυλακή ο Κουφοντίνας - Πήγε νωρίτερα Facebook Twitter
0

Στη φυλακή επέστρεψε ο Δημήτρης Κουφοντίνας το Σάββατο το πρωί, στις 10:30.

Στις 12:00 το μεσημέρι έπρεπε κανονικά να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τελικά εμφανίστηκε μιάμιση ώρα νωρίτερα στην πύλη.

Η 48ωρη άδεια που έλαβε ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» έληξε το μεσημέρι έχοντας ποροηγουμένως προκαλέσει πολιτική θύελλα και τεράστιο ενδιαφέρον από τα μμε τα οποία όλες αυτές τις ώρες είχαν στρατοπεδεύσει κοντά στο σπίτι του Κουφοντίνα στον Βαρνάβα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στις φυλακές. Συνοδευόταν από το γιο του Έκτορα και τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου.

 
 

Σε όλη τη διάρκεια της άδειάς του ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές προκειμένου να αποφευχθεί ένα φιάσκο ανάλογο με αυτό του Χριστόδουλου Ξηρού ο οποίος το 2014 δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή μετά από άδεια που είχε λάβει.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM