Ξέσπασε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη για τους αστυνομικούς και τον δολοφόνο

Ξέσπασε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη για τους αστυνομικούς και τον δολοφόνο Facebook Twitter
SOOC
0

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ξέσπασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αμέσως μετά την απομάκρυνση του 58χρονου δολοφόνου της κόρης της από τα δικαστήρια.

Νωρίτερα, η μητέρα της Δώρας ήταν μαζί με τους συγκεντρωμένους έξω από το κτήριο 9 των δικαστηρίων. Το πλήθος ήθελε να λιντσάρει το δολοφόνο, γεγονός που καθυστέρησε τη μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ για πάνω από τρεις ώρες.

Η μητέρα της Δώρας μετά την φυγάδευση του 58χρονου ούρλιαζε «θα τον ξεκάνω. Να παραιτηθούν όλοι». Η γυναίκα επιτέθηκε και κατά των αστυνομικών ισχυριζόμενη πως την χτύπησαν οι αστυνομικοί: «Με χτυπήσανε οι αστυνομικοί! Με χτυπήσανε στα πόδια, στα χέρια, μου γδάρανε τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω εκείνη την ώρα και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με σπρώξανε και με ματώσανε. Αυτή είναι η ελληνική Αστυνομία» είπε και συνέχισε:

«Πιάσανε το δολοφόνο για να ακούσουνε τους επαίνους. Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM