Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μεγάλο κύκλωμα πλαστών διαβατηρίων μεταναστών

Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μεγάλο κύκλωμα πλαστών διαβατηρίων μεταναστών Facebook Twitter
0

Μεγάλο κύκλωμα το οποίο κατασκεύαζε και προμήθευε με πλαστά έγγραφα παράτυπους μετανάστες εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με αξιωματούχους της Europol.

Tο κύκλωμα είχε κατασκευάσει μόνο τον Ιούλιο του 2017 πάνω από 100.000 πλαστά έγγραφα που είχαν διοχετευτεί στην Ευρώπη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αποδέκτες αυτών των πλαστών εγγράφων να έχουν γίνει και μέλη του Ισλαμικού Κράτου, οι οποίοι είχαν φύγει από περιοχές όπως η Συρία ή η Μέση Ανατολή.


Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 250 άτομα που ζουν στη Γερμανία είχαν εξυπηρετηθεί από το συγκεκριμένο κύκλωμα, που στην Ελλάδα είχε στήσει 4 παράνομα εργαστήρια και θησαύριζε καθώς έδινε παράνομα χαρτιά σε όποιον ενδιαφερόταν.


Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία. Βασικός προορισμός των αλλοδαπών ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM