Mε συμβόλαιο θανάτου δολοφονήθηκε το ζευγάρι στο Περιστέρι

Mε συμβόλαιο θανάτου δολοφονήθηκε το ζευγάρι στο Περιστέρι Facebook Twitter
0

Mε συμβόλαιο θανάτου δολοφονήθηκε το ζευγάρι των Αλβανών στο Περιστέρι τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμά τους.

Η αστυνομία συνέλαβε τους φερόμενους ως δράστες και αποκαλύπτεται ότι είχαν
 «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 30.000 ευρώ για καθένα από τα θύματά τους, δηλαδή τον 53χρονο και την 53χρονη σύζυγό του, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, ο 53χρονος είχε εμπλακεί σε καλλιέργεια κάνναβης.


Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας έχουν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες και ένας Αλβανός ενώ ως ηθικοί αυτουργοί δύο Αλβανοί. Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι τέσσερις από τους πέντε καθώς ακόμα αναζητείται ένας 53χρονος Αλβανός. Εξετάζεται να είχαν εκτελεστεί και άλλα συμβόλαια δολοφονιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εκτελεστές μπήκαν στο διαμέρισμα στις 2 τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου και αφού κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, ζήτησαν  από τον 53χρονο και την 50χρονη γυναίκα του «τα λεφτά».

Στη συνέχεια εκτέλεσαν τους δύο ενώ δεν πείραξαν τη 19χρονη κόρη τους που βρισκόταν στο σπίτι.  Αντίθετα χτύπησαν στο πρόσωπο των 28χρονο γιο του ζευγαριού που αντιμετώπιζε και κινητικά προβλήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM