Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο ρόλος της 16χρονης μαθήτριας που συνελήφθη και πώς εμπλέκεται ο πατέρας της

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο ρόλος της 16χρονης μαθήτριας που συνελήφθη και πώς εμπλέκεται ο πατέρας της Facebook Twitter
0

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ως φερόμενους δράστες της απαγωγής Λεμπιδάκη βρίσκεται, ως γνωστόν, και μία ανήλικη μαθήτρια λυκείου.

Η 16χρονη συνελήφθη ως συμμετέχουσα στην εγκληματική οργάνωση που απήγαγε τον γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Πώς, όμως, η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε μπλεγμένη με την εγκληματική οργάνωση; Σύμφωνα με το ekriti.gr, την ενέπλεξε ο ίδιος ο πατέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το τοπικό site, ο πατέρας έβαζε την ανήλικη κόρη του να αγοράζει τις κάρτες καρτοκινητού απ' όπου στέλνονταν τα μηνύματα στην οικογένεια του απαχθέντος.

Επίσης, φέρεται να την έστειλε και στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου για να παραδώσει την επιστολή με προορισμό το ΚΤΕΛ Ηρακλείου και στη συνέχεια να φτάσει στα χέρια της οικογένειας του απαχθέντος (σ.σ. η επιστολή πληροφορούσε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του).


Μάλιστα, το κρητικό site υποστηρίζει ότι ο άνδρας περνούσε με την μηχανή του από το σχολείο και έπαιρνε την κόρη του και την έστελνε να εκτελέσει τις εντολές του.


Για το συγκεκριμένο θέμα, η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, που είναι φιλόλογος καθηγήτρια, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της, επειδή παρέσυρε την ανήλικη κόρη τους σε παραβατικές πράξεις.

Μιλώντας χθες στο «Ε] δήλωσε έκπληκτη για τα όσα συνέβησαν. Ανέφερε πως ό,τι κάρτα χρησιμοποιούσε η μικρή την αγόραζε η μητέρα της ή της έδινε χρήματα για να πάρει η μικρή την κάρτα από το περίπτερο. Όπως είπε η μητέρα, ήταν κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας για καρτοκινητό, το οποίο χρησιμοποιούσε η μικρή για να μιλάει με την μητέρα της. Κάρτες των 10 ευρώ, που η μικρή αγόραζε μια φορά το μήνα περίπου.

«Έχει συλληφθεί και ο σύζυγός μου. Το πρωί ήρθαν αστυνομικοί και συνέλαβαν και τους δύο (πατέρα και κόρη). Εγώ το έμαθα στις τρεις το μεσημέρι. Κανείς δε μου δίνει πληροφορίες» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της 16χρονης.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο ο πατέρας να έβαζε την μικρή να αγοράζει τις κάρτες, για να βγάλει χρήματα.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM