«Έτσι βρήκα τα οστά στο Σούνιο»: Τι λέει ο άντρας που εντόπισε το μακάβριο εύρημα στη σπηλιά

«Έτσι βρήκα τα οστά στο Σούνιο»: Τι λέει ο άντρας που εντόπισε το μακάβριο εύρημα στη σπηλιά Facebook Twitter
0

Νέες λεπτομέρειες για το μακάβριο εύρημα σε σπηλιά στο Σούνιο φέρνει στο φως η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που εντόπισε τα ανθρώπινα οστά μέσα στη βαλίτσα.

Ο Ηλίας Κατσαρός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι χθες βρέθηκε στο σημείο, στο πλαίσιο προσωπικής εργασίας που πραγματοποιεί καθώς καταγράφει τα πηγάδια της περιοχής του Λαυρίου, για προσωπική του χρήση. Έτσι χθες φτάνοντας στο σημείο της σπηλιάς, που βρίσκεται απέναντι από το Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Το σακ βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού στα 100 από την είσοδο της σπηλιάς», περιγράφει ο ίδιος. Επρόκειτο για μία τσάντα μεγάλη, όπως είπε, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών. «Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», λέει ο Ηλίας Κατσαρός και συμπληρώνει ότι, «είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαινόταν γόβες».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τις εμφανείς αποδείξεις, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.

Δείτε το βίντεο:

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM