ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό Facebook Twitter
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, και Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο - Μεσολόγγι, λόγω εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων Κλόκοβας.

Ειδικότερα, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Μεσολογγίου, με ταυτόχρονα αποκλεισμό των κλάδων εισόδου των Α/Κ Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και τέλος του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.

Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Τέλος, καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού, οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ