Εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης Βρετανίδας- Βρέθηκαν έγγραφά της και ανθρώπινα μέλη στα Πετρωτά Ροδόπης

Εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης Βρετανίδας- Βρέθηκαν έγγραφά της και ανθρώπινα μέλη στα Πετρωτά Ροδόπης Facebook Twitter
Πηγή φωτό: xronos.gr
0

Έγγραφα που ανήκουν στην 63χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που αναζητείται από το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης.


Στην ίδια περιοχή βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία θα εξεταστούν, προκειμένου να ταυτοποιηθούν. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων τα μέλη φέρουν σημάδια από επίθεση ζώων, ενδεχομένως σκύλων.


Την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία οικείοι της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της.

Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της.

Σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, ανέφερε πως η 63χρονη διέμενε σε πανσιόν στη Μαρώνεια και την Πέμπτη μετακινήθηκε με ταξί στην περιοχή της Μεσημβρίας, όπου αποφάσισε με τα πόδια να ακολουθήσει την παραλιακή διαδρομή μεταξύ Μεσημβρίας – Πετρωτών και Μαρώνειας. Όμως σε κάποιο σημείο της διαδρομής φέρεται να δέχτηκε επίθεση από σκυλιά, όπως η ίδια ισχυρίστηκε ζητώντας βοήθεια τηλεφωνικά από συγγενείς της στη Βρετανία. Από εκείνη την στιγμή κόπηκε η επικοινωνία με το κινητό της γυναίκας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και xronos.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ