Συγκεντρώσεις κινημάτων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Συγκεντρώσεις κινημάτων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει στις 09.00 μέλη κινημάτων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, με αφορμή την εκδίκαση ποινικής υπόθεσης για πράξεις που είχαν συντελεστεί τον Μάρτιο του 2012, στο Δημαρχείο της Ιερισσού, για τις οποίες έχουν παραπεμφθεί 31 άτομα, κάτοικοι της Χαλκιδικής.

Οι διαδηλωτές πραγματοποιήσαν χθες το βράδυ πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ζήτησαν, μεταξύ άλλων, απαλλαγή των διωκόμενων που συμμετείχαν σε προηγούμενες κινητοποιήσεις κατά της εξόρυξης χρυσού.

Στη συγκέντρωση συμπαράστασης θα συμμετέχουν και μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς. Στις 15:30 τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπως κάθε Τετάρτη, στα Δικαστήρια της πόλης, ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM