Ο Ρουβίκωνας «διαψεύδει» το Μαξίμου για την επίθεση στον ΔΟΛ

Ο Ρουβίκωνας «διαψεύδει» το Μαξίμου για την επίθεση στον ΔΟΛ Facebook Twitter
0

Με ανάρτησή του στο indymedia, ο Ρουβίκωνας «διαψεύδει» το Μέγαρο Μαξίμου, πηγές του οποίου την Κυριακή είχαν αναφέρει ότι πίσω από την επίθεση στο ΔΟΛ βρίσκονται μέλη του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Για πολλοστή φορά να πούμε ότι ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει πάντα, άμεσα, την ευθύνη των ενεργειών του, αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε αποδείξει και στον πιο κακόπιστο».

Και πρoσθέτουν: «αναρτήσαμε μια ανακοίνωση για το θέμα της επίθεσης στον ΔΟΛ. Διαπιστώσαμε σύντομα ότι είχε τρέξει αρκετό νερό στο αυλάκι. Υπάρχει πάντα κάτι χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον βάλτο της εξουσίας. Είδαμε ότι ο Δ.Ο.Λ. (συνεχίζοντας και με τον Μαρινάκη τον ρόλο που είχε για δεκαετίες στην Ελλάδα) με ανακοίνωσή του έδωσε μια νέα διάσταση στον τραγέλαφο καταγγέλοντας ότι Σύριζα ήξερε «με εσωτερική πληροφόρηση» τους «πραγματικούς ενόχους» (δηλαδή εμάς) και μάλλον «του ξέφυγε κατά λάθος». Είναι μοναδικός ο τρόπος που τα νούμερα του κράτους και της δημοσιογραφίας παράγουν λάσπη και fake news από το κενό. Είναι εντυπωσιακό πόσο ο Σύριζα, η ΝΔ και οι κολαούζοι του Τύπου γίνονται ένα αξεδιάλυτο συνοθύλευμα.

Η φαιδρότητα τους μέσα στους ανταγωνισμούς τους δεν θα πρέπει να μας αποσπά από το γεγονός ότι αυτός ο θεσμός καθορίζει τον τρόπο και τους όρους με τους οποίους ζούμε».

 Υπενθυμίζεται ότι κύκλοι του Μαξίμου είχαν αποδώσει σε μέλη του την επίθεση στο παλαιό κτίριο του ΔΟΛ. Στον αντιεξουσιαστικό ιστότοπο, ωστόσο έχει αναρτηθεί ανακοίνωση από ανώνυμη ομάδα, που ανέλαβε την ευθύνη για το συμβάν.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε δηλώσει για το non paper του Μεγάρου Μαξίμου, με το οποίο αποδιδόταν η επίθεση στο κτίριο του ΔΟΛ σε μέλη του Ρουβίκωνα: «Οι συντάκτες του χθεσινού non paper του Μεγάρου Μαξίμου εκτέθηκαν για άλλη μια φορά. Απέδωσαν την καταδικαστέα επίθεση κατά του κτιρίου του ΔΟΛ επί της οδού Μιχαλακοπούλου, στο Ρουβίκωνα, ο οποίος όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.Άραγε πως το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Ρουβίκωνας; Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM