ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα- Κινδυνεύουν ξενοδοχεία και σπίτια

Μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα- Κινδυνεύουν ξενοδοχεία και σπίτια Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Δαφνίλα στη Κέρκυρα. Οι φλόγες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια του καλοκαιρινού θέρετρου, ενώ στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, από αέρος συνδράμουν 5 αεροσκάφη 4 πεζετέλ και 1 καναντέρ ενώ ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και υδροφόρες του Δήμου Κέρκυρας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα.

Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και η Πυροσβεστική ανοίγουν παράλληλα με σκαπτικά μηχανήματα αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Νωρίτερα φωτιά ξέσπασε και στο Δήμο Κασσιώπης, η οποία τέθηκε πριν λίγο σε περιορισμό.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανικά ΜΜΕ για Φρέντη Μπελέρη - Πύρρο Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ελλάδα / Αλβανικά ΜΜΕ για Φρέντη Μπελέρη - Πύρρο Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο 'Βόρεια Ήπειρος'» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο»
NEWSROOM
Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM