Χαλκίδα: Εξέλιξη στην τραγωδία με την 31χρονη έγκυο- Πληροφορίες πως την παρέσυρε ο σύζυγός της ενώ πάρκαρε

Χαλκίδα: Εξέλιξη στην τραγωδία με την 31χρονη έγκυο- Πληροφορίες πως την παρέσυρε ο σύζυγός της ενώ πάρκαρε Facebook Twitter
0

Φως στις συνθήκες της τραγωδίας που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Χαλκίδα στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας, όπου μια 31χρονη έγκυος έχασε την ζωή της, επιχειρεί να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το τοπικό site eviazoom.gr, η 31χρονη, η οποία ήταν έγκυος έξι μηνών, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε από καρέκλα που καθόταν στην πυλωτή του σπιτιού όπου διέμενε με τον αρραβωνιαστικό της. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, καθώς και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο σπίτι βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι ελέγξαν τον χώρο για να διερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας, καθώς εξ' αρχής έλεγαν πως πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό το οποίο τους έβαλε σε υποψίες.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, μετά από ομολογία του αρραβωνιαστικού της άτυχης γυναίκας, ο ίδιος κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού με του αυτοκίνητο μέσα στην πυλωτή του σπιτιού, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η άτυχη γυναίκα καθόταν σε μία καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού, όταν ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να μετακινήσει λίγο το αυτοκίνητό του. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ενδεχομένως λόγω κάποιου λάθους χειρισμού, χτύπησε την καρέκλα που καθόταν η 31χρονη με αποτέλεσμα να εκείνη να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μέλη της οικογένειά της, καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από περίπου 45 λεπτά με μία ώρα, παρά το γεγονός ότι το σπίτι τους βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα. Από την πλευρά τους, οι οδηγοί του ασθενοφόρου τους είπαν ότι δεν ήξεραν σε ποιο σημείο ακριβώς, βρισκόταν το σπίτι.

Η 31χρονη ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.


Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα από Enikos_gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ