Έπιασαν Βραζιλιάνα με 2,8 κιλά κοκαΐνη στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Έπιασαν Βραζιλιάνα με 2,8 κιλά κοκαΐνη στο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook Twitter
0

Συνελήφθη την Πέμπτη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 32χρονη υπήκοος Βραζιλίας, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, εντόπισαν και συνέλαβαν την 32, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλίας, μέσω Ντουμπάι.

Έπιασαν Βραζιλιάνα με 2,8 κιλά κοκαΐνη στο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook Twitter

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μετέφερε σε εσωτερική επένδυση ρουχισμού και σε διάφορα αξεσουάρ (τσάντες και πορτοφόλια), ποσότητα κοκαΐνης εμποτισμένης σε τεμάχια υλικού αγνώστου ποιότητας, συνολικού μικτού βάρους -2.860- γραμμαρίων.

Περαιτέρω, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €400- ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την μεθοδολογία της δράσης της, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ανωτέρω να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Έπιασαν Βραζιλιάνα με 2,8 κιλά κοκαΐνη στο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook Twitter

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM