61χρονος πουλούσε καφέ με «θαυματουργές» ιδιότητες σε εγκύους

61χρονος πουλούσε καφέ με «θαυματουργές» ιδιότητες σε εγκύους Facebook Twitter
0

Για απάτη μέσω διαδικτύου συνελήφθη προχθές, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας άνδρας 61 ετών, κάτοικος Αθήνας, καθώς πουλούσε, μέσω αγγελιών σε κλειστή ομάδα στο facebook, σκεύασμα που ισχυριζόταν οτι είναι βιολογικός καφές, ο οποίος... προστατεύει τις εγκυμονούσες από αποβολές.

 

Λόγω... των «θαυματουργών» ιδιοτήτων του «καφέ», μάλιστα, πουλούσε στην τιμή των 50 ευρώ τη συσκευασία των 18 γραμμαρίων.

 

Ο 61χρονος εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελίες χρηστών του διαδικτύου και συνελήφθη σε παγίδα που του έστησαν, δήθεν ως αγοραστές, πληρώνοντάς τον με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε η συσκευασία των 18 γραμμαρίων που περιείχε καφέ σκόνη με πράσινους κόκκους, η οποία παραδόθηκε για έρευνα στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για την αγορά προϊόντων και παροχή υπηρεσιών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM