Ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο - Το βίντεο κατέγραψε όλη την αγριότητα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο - Το βίντεο κατέγραψε όλη την αγριότητα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
6

Ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Αμερικανού στη Ζάκυνθο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου είναι καταγεγραμμένη όλη η σκηνή της άγριας δολοφονίας.

Όπως φαίνεται καθαρά ο Μπακαρί έτρεχε για να ξεφύγει από τους διώκτες του. Ωστόσο έξω από ένα κατάστημα δέχεται μια κλωτσιά από έναν άνδρα κι πέφτει πάνω σε ένα όχημα.

Αμέσως τον περικυκλώνουν πάνω από 10 άτομα και του επιτίθενται με άγριο τρόπο χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιδράσει.

Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του ενώ αίματα τρέχουν από το πρόσωπό του, σταματούν τα χτυπήματα. Κοπέλες που βρίσκονται σημείο και βλέπουν τουλάχιστον δέκα άτομα να χτυπούν βίαια έναν ανήμπορο να προστατευτεί άνθρωπο, προσπαθούν να τους σταματήσουν. Κάποιες άλλες πιάνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού είναι άγριες και κάποια κορίτσια βάζουν τα κλάματα, αναφέρει το protothema.gr.

Ο Μπακαρί, πεσμένος στο δρόμο και κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει ενώ σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ασθενοφόρο, αλλά ο 22χρονος είναι ήδη νεκρός.

Οι εικόνες είναι σκληρές:

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια