Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα στην Ιστορία και τα Μαθηματικά

Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα στην Ιστορία και τα Μαθηματικά Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Με την εξέταση στην Ιστορία και τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής -αμφότερα γενικής Παιδείας- πέφτει σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου, η «αυλαία» για την «πρώτη πράξη» των Πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ.

Ωστόσο, για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν και σε ειδικά μαθήματα, η «δεύτερη πράξη» των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών, και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουνίου, με το μάθημα των Ιταλικών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα των σημερινών Πανελλαδικών Εξετάσεων:

Για τα θέματα στην Ιστορία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ημερησίων ΓΕΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα στην Ιστορία των εσπερινών ΓΕΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής των ημερησίων ΓΕΛ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα στα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής των εσπερινών ΓΕΛ πατήστε εδώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM