Φοιτήτρια στην Κομοτηνή καταγγέλλει ξυλοδαρμό και bullying από συμφοιτήτριές της

Φοιτήτρια στην Κομοτηνή καταγγέλλει ξυλοδαρμό και bullying από συμφοιτήτριές της Facebook Twitter
2

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από δύο συμφοιτήτριές της καταγγέλλει μία φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αλλά και προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων από καθηγητή της σχολής, ενώ σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται bullying από τις συγκεκριμένες κοπέλες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Πρώτο Θέμα», η κοπέλα κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Κοµοτηνής για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 26 Απριλίου. Η ίδια δηλώνει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια πρόβας για την ειδικότητα «παραδοσιακών χορών» στο αµφιθέατρο της σχολής, δύο συµφοιτήτριές της πήγαν προς το µέρος της και της είπαν «ότι στην παράσταση δεν θα πρέπει να έχω βαµµένα νύχια και πως απαγορεύεται τα νύχια να είναι µακριά».

Όταν ζήτησε τον λόγο για τις «παρατηρήσεις», καταγγέλλει πως αντιμετώπισε λεκτική επίθεση, με προσβλητικές εκφράσεις. Στη συνέχεια, όταν αντέδρασε λέγοντας ότι θα ενημερώσει τον καθηγητή της, όπως αναφέρει, οι δύο κοπέλες άρχισαν να τη χτυπούν και να την κλωτσούν, ενώ φέρεται να την έσπρωξαν και να την έριξαν πάνω σε σκαλοπάτια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Η φοιτήτρια αναφέρει ότι έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις µέρες.


Όπως σημειώνει το «Πρώτο Θέμα», η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για θλάση στον δεξιό της ώµο, εκχύµωση κατά τη δεξιά υποκλείδιο χώρα, θλαστική εξοίδηση των µαλακών µορίων της δεξιάς άκρας χειρός και εκδορές στα γόνατα της.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, είχε πέσει θύµα εκφοβισµού από τις δύο συµφοιτήτριές της εν ώρα µαθήµατος, παρουσία του καθηγητή της, ο οποίος φέρεται να κράτησε αµέτοχη στάση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο «Πρώτο Θέμα», την ηµέρα που νοσηλεύτηκε την επισκέφτηκε ο καθηγητής, ο οποίος, όπως τονίζει η φοιτήτρια, την παρακάλεσε να µη µαθευτεί παραέξω το συµβάν. Υποστηρίζει, ότι δέχτηκε και τηλεφωνήµατα από τον ίδιο, στα οποία επανέλαβε ότι είναι προτιμότερο να µη δώσει έκταση στο επεισόδιο.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, η κοπέλα επικοινώνησε µε την κοσµήτορα της σχολής της για να την ενηµερώσει για τις απουσίες, αλλά εκείνη έδειξε να αγνοεί το συµβάν, για το οποίο όπως της εξήγησε δεν ενηµερώθηκε ποτέ, και δεσµεύτηκε να επικοινωνήσει άµεσα µε τον καθηγητή. 

Η φοιτήτρια επέστρεψε στη σχολή μετά από περίπου 15 ημέρες, και καταγγέλλει ότι και κατά την επιστροφή ήρθε αντιµέτωπη µε ακραίες συµπεριφορές από την πλευρά των δύο συµφοιτητριών της και άλλων µελών της παρέας τους.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ