Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 15χρονη στα Χανιά- Ο πατέρας την έδενε με χειροπέδες στο καλοριφέρ

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 15χρονη στα Χανιά- Ο πατέρας την έδενε με χειροπέδες στο καλοριφέρ Facebook Twitter
0


Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος ενός κοριτσιού 15 ετών από τον 56χρονο πατέρα της, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές των Χανίων.

Ο 56χρονος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από την αστυνομία ύστερα από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του και μητέρας του παιδιού. Η 33χρονη μητέρα προσήλθε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων μαζί με το κορίτσι καταγγέλλοντας στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε το 15χρονο παιδί αλλά και η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι φέρει εμφανή ίχνη κακομεταχείρισης. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως στο σπίτι επικρατούσε καθεστώς φόβου και τρόμου, ενώ οι εξάρσεις βίας από την πλευρά του 56χρονου πατέρα της ήταν πολλές. Η 15χρονη φέρεται μάλιστα να κατήγγειλε πως ο πατέρας της έφτασε στο σημείο να την δένει ακόμη και με χειροπέδες από το σώμα καλοριφέρ. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως πολλές φορές το κορίτσι παρέμενε κλειδωμένο από τον πατέρα της στο δωμάτιο της, ενώ ο 56χρονος φέρεται να είχε τοποθετήσει μέχρι και κάμερες γύρω από την κατοικία του για να ελέγχει αν και πότε η 15χρονη βγαίνει από το σπίτι.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM