ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Την Πέμπτη η κηδεία της Μαίρης Τσώνη

Την Πέμπτη η κηδεία της Μαίρης Τσώνη Facebook Twitter
Φωτ. Σπύρος Στάβερης/ LIFO
0

Στο Ακρωτήρι Χανίων, θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων ενώ η σορός της Μαίτης Τσώνη θα βρίσκεται στο Ναό από τις 3 το μεσημέρι.

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του θανάτου της καθώς απαντήσει αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις των οποίων τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε περίπου δέκα μέρες.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε χθες ότι ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος.

Επίσης ανέφερε πως η σορός δεν έφερε καμία κάκωση και ότι η ηθοποιός υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων αλλά ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε.

«Πράγματι διενήργησα τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης ηθοποιού, διαπίστωσα ότι δεν έφερε εξωτερικά κακώσεις και πρόσθετα διαπίστωσα ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων», ανέφερε ο κ. Καρακούκης.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM