Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της Μαίρης Τσώνη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης/ LIFO
2

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 30χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας, Μαίρης Τσώνη, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή στα Εξάρχεια.

Πριν από λίγη ώρα, στην εκπομπή Tatiana Live, μίλησε για την υπόθεση ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη ήταν αιφνίδιος και ανέφερε πως η σορός δεν έφερε καμία κάκωση. Ανέφερε επίσης ότι η ηθοποιός υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων αλλά ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε.

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα η 30χρονη ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία μέσα ενώ ήταν στο διαμέρισμά της και είχε καλέσει η ίδια το ΕΚΑΒ. Ωστόσο αναφέρεται πως όταν το ασθενοφόρο έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι διασώστες την βρήκαν νεκρή.

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια