Ο Γκλέτσος σταμάτησε την απεργία πείνας

Ο Γκλέτσος σταμάτησε την απεργία πείνας Facebook Twitter
0

Σαφώς ικανοποιημένος με την εξέλιξη που είχε η πολιτική του παρέμβαση, ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να σταματήσει σήμερα την απεργία που ξεκίνησε χθες, Κυριακή, για να ασκήσει πίεση στο υπουργείο Παιδείας σχετικά με την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των Πανελληνίων στην Πελασγία.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Στυλίδας είχε ξεκινήσει απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση κατάργησης του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, απόφαση που θα ανάγκαζε τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα. Με δηλώσεις του ο ίδιος είχε αναφέρει πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», είπε χθες χαρακτηριστικά.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας, ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε στο γραφείο του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Χρήστου Δημητρίου, που τον διαβεβαίωσε πως η πλειοψηφία των εξεταστικών κέντρων θα λειτουργήσουν όπως και πέρυσι και πως ανάμεσα σε εκείνα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν είναι και αυτό της Πελασγίας.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ για την κατανόησή τους. Έλληνες είμαστε, θέλουμε τον χρόνο μας για να συνεννοηθούμε» δήλωσε μιλώντας στο tvstar.gr ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις του:


Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM