Τι έδειξε η νεκροψία για τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα

Τι έδειξε η νεκροψία για τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα Facebook Twitter
0

Δύο σφαίρες στο κεφάλι και πέντε στο σώμα δέχθηκε ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, όπου είχε πάει για να αφήσει τον γιο του. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του εννιά φορές, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φέρεται να εκτιμούν πως μπορεί να είναι ακόμα και «ενοικιαζόμενος» εκτελεστής.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης ο άγνωστος ένοπλος κατέβηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και από απόσταση ενός μέτρου άρχισε να πυροβολεί τον Γρίβα, μπροστά στον 11χρονο γιο του. Από τα πυρά τραυματίστηκε και μία μητέρα, που μόλις είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο.

Η τραυματισμένη γυναίκα έδωσε χθες πρώτη φορά κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο.

Επίσης, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριακές ενδείξεις, στην επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί και ένας Ελληνας, δύο εκ των οποίων βοήθησαν στη διαφυγή των ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς είναι «ενοικιαζόμενοι» εκτελεστές, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήρθαν από το εξωτερικό για τη διάπραξη του εγκλήματος και στη συνέχεια να αποχώρησαν.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 47χρονος πρώην bodybuilder, ο οποίος δραστηριοποιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις  αρχές, φαίνεται να είχε κόψει όλους τους δεσμούς συνεργασίας με άλλα ονόματα της νύχτας και προτιμούσε να δρα με τη δική του ομάδα.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κίνητρο της δολοφονίας. Μεταξύ των σεναρίων που θα εξετάσει η αστυνομία, φέρεται να είναι και το σενάριο οι δράστες να προέρχονται από κάποια ομάδα «νεόκοπων» μπράβων που ενδεχομένως ήθελαν να τον προσπεράσουν στην ιεραρχία της νύχτας.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ