Παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και πήρε από ηλικιωμένη χιλιάδες ευρώ, λίρες και κοσμήματα

Παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και πήρε από ηλικιωμένη χιλιάδες ευρώ, λίρες και κοσμήματα Facebook Twitter
0

Θύμα επιτηδείων έπεσε μια ηλικιωμένη στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, οι οποίοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι της, 50 χιλιάδες ευρώ, λίρες και κοσμήματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 75χρονη γυναίκα στους αστυνομικούς, ένας άγνωστος άνδρας την επισκέφτηκε στο σπίτι, της είπε πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και πως έπρεπε να γίνει έλεγχος στο δίκτυο. Μάλιστα την προέτρεψε να πάρει ό,τι πολύτιμο έχει στο σπίτι και να βγει στην αυλή, γιατί υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και φωτιάς.

Η ηλικιωμένη δεν υποψιάστηκε τις προθέσεις του άγνωστου και πήρε μαζί της 6 χρυσές λίρες, κοσμήματα μεγάλης αξίας και 50 χιλιάδες ευρώ που είχε κρυμμένα.

Όταν ο «υπάλληλος της ΔΕΗ» έφυγε από το σπίτι, η 75χρονη κατάλαβε πως οι λίρες, τα κοσμήματα και τα χρήματα δεν υπήρχαν, της τα είχε αρπάξει και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος, ο οποίος αναζητείται. Επίσης, αναζητείται ακόμη ένας άνδρας συνεργός του 29χρονου, ο οποίος τον περίμενε έξω από το σπίτι με αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ