Κρυφοί αστυνομικοί με κάμερες στα φανάρια για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί

Κρυφοί αστυνομικοί με κάμερες στα φανάρια για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί Facebook Twitter
0

Mε «κρυφούς» αστυνομικούς σε φανάρια της Κηφισιάς, ενδέχεται να επιχειρήσει η ΕΛΑΣ να παγιδεύσει το δράστη της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί.

Όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ ο Ελεύθερος Τύπος, η ενέργεια αυτή θα γίνει καθώς έχει διαπιστωθεί ότι ο εμμονικός δολοφόνος σταμάτησε τόσο το μοιραίο ταξί, όσο και το προηγούμενο- όταν είχε τραυματίσει με σφαίρα στο κεφάλι τον οδηγό, -όταν αυτά ήταν σταματημένα σε φανάρια.

Αυτή η κίνηση του δολοφόνου εικάζουν από την αστυνομία ότι έγινε προκειμένου αυτός να είναι σίγουρος ότι τα οχήματα ήταν άδεια από πελάτες, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος οδηγός ταξί, θύμα της πρώτης δολοφονικής απόπειρας στις 11 Φεβρουαρίου, είδε τον δράστη να του κάνει σήμα όταν εκείνος είχε σταματήσει σε φανάρι της Ν. Ερυθραίας στο Καστρί και έκανε αναστροφή αφού κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί μελέτησαν μέσω GPS τις κινήσεις του δεύτερου θύματος εκείνο το βράδυ από τη στιγμή που ξεκίνησε από το σπίτι του μέχρι τη στιγμή της δολοφονίας  και έχουν διαπιστώσει έναν σημειολογικό χαρακτήρα στις κινήσεις του που ενδέχεται να έχει το χαρακτήρα τελετουργικού.

Και στα δύο οχήματα, τα στελέχη της αστυνομίας, έχουν συλλέξει τουλάχιστον 40 δείγματα αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, τα οποία δεν ταυτοποιούνται με κάποιον σεσημασμένο, ενώ κανένα δεν είναι κοινό στα αυτοκίνητα των θυμάτων. Δέκα από αυτά είναι τα πιο επίμαχα, και εκτιμούν ότι ένα ενδέχεται να ανήκει στον δράστη, το οποίο δεν αποκλείεται να ταυτοποιηθεί σε κάποιο άλλο τυχαίο περιστατικό ή επανεμφάνιση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM