«Ο θάνατος ήταν ακαριαίος»: Δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε και τα 4 θύματα του τροχαίου με την Πόρσε στην Εθνική Οδό

«Ο θάνατος ήταν ακαριαίος»: Δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε και τα 4 θύματα του τροχαίου με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Facebook Twitter
0

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, o οποίος διενήργησε τη νεκροψία και στα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου με την Πόρσε στην Ε.Ο. Αθηνών -Λαμίας, μίλησε σε εκπομπή του STAR.

Όπως αποκάλυψε, τα σώματα έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος και προήλθε λόγω της σύγκρουσης. Οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στα οχήματα ήταν τόσο μεγάλες που η απανθράκωση προκάλεσε και μεταγενέστερες κακώσεις, ανέφερε.

Η 33χρονη Αποστολία είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ τρίχρονος γιος της της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος» περιγράφει ο ιατροδικαστής. «Τον κλείνεις κι αυτό είναι».

 

Τα θύματα έφεραν πάρα πολλές κακώσεις. «Από την απανθράκωση, μάλιστα, έχουν συγκαλυφθεί αρκετές άλλες που μπορεί να είχαν. Οι φλόγες προκάλεσαν και μεταθανάτιες κακώσεις».

Πρόσθεσε πως καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το τροχαίο και πως για τους οδηγούς της Πόρσε έγινε λήψη DNA.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM