Πτολεμαΐδα: Θρήνος στην κηδεία της Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου - Μητέρα και γιος μαζί στο ίδιο φέρετρο

Πτολεμαΐδα: Θρήνος στην κηδεία της Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου - Μητέρα και γιος μαζί στο ίδιο φέρετρο Facebook Twitter
3

Σε κλίμα συγκίνησης και πένθους τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα η εξόδιος ακολουθία της 33χρονης Αποστολίας και του μόλις τριών ετών γιου της.

Αρκετός κόσμος, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Υπάτιου Πατμάνογλου, του τραγικού πατέρα για το τελευταίο αντίο στα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του ενώ σύμφωνα με τον πνευματικό του, οι σοροί της μητέρας και του γιου της τοποθετήθηκαν στο ίδιο φέρετρο και θα ταφούν μαζί.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη, παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου, ομάδας ιερέων, αλλά και πλήθους κόσμου που ήρθαν από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα.


Ο μητροπολίτης Θεόκλητος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

Πτολεμαΐδα: Θρήνος στην κηδεία της Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου - Μητέρα και γιος μαζί στο ίδιο φέρετρο Facebook Twitter


Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


Στη διαδρομή σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε πάρκινγκ της εθνικής οδού και ο 41χρονος πήγε προς την τουαλέτα ενώ η σύζυγός του και ο γιος τους παρέμειναν στο όχημα. Ένα λεπτό αργότερα, αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, όπως φαίνεται από τα βίντεο ασφαλείας της εθνικής οδού, μπήκε στον παράδρομο του πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και "καρφώθηκε" πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι.

 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω και μου την σπάει κι όλας γιατί πηγαίνουν με κάμερες στην κηδεία δηλαδή έλεος αστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Ούτε πρωθυπουργός να ήταν αλλα τι να πεις βγάζουν λεφτά από τον πόνο του άλλου ντροπή μέχρι και λαιβ σύνδεση έκαναν....
όταν προ ετών σκοτώθηκε ο μικρός αδερφός ενός φίλου μου σε τροχαίο, 14 ετών, o Αυτιάς τους είχε σε ζωντανή σύνδεση καλά και ντε να πουν λεπτομέριες τί και πώς. Συνάφι που χειρότερο δεν υπάρχει (δεν τσουβαλιάζω φυσικά όλους τους δημοσιογράφους)