Ηττήθηκε η Χρυσή Αυγή - Αθώος ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Ηττήθηκε η Χρυσή Αυγή - Αθώος ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης Facebook Twitter
2


Αθώος κηρύχθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης.

Η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε το Δήμαρχο επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν της παραχώρησε δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου, όσοι βρίσκονταν μαζί με τον δήμαρχο στην αίθουσα, άρχισαν να χειροκροτούν.

Επίσης, με χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχθηκαν τη απόφαση του δικαστηρίου οι συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο, οι οποίοι συμπαρίστανται από νωρίς το πρωί στον Κώστα Πελετίδη.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από την μία τσιρίζανε διάφοροι "δημοκράτες" όταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπλένανε τους φασίστες με τις κοινές εμφανίσεις τους,από την άλλη κάνανε και μαθήματα "δημοκρατικότητας","νομιμότητας" και "όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται" στις πλάτες ενός ανθρώπου που τόλμησε και είπε "όχι δεν έχετε δικαίωμα στο δημόσιο βήμα γιατί είστε ό,τι πιο μαύρο έχει υπάρξει" Μπράβο στον δήμαρχο και σε όλους όσους είναι σαν αυτόν.Μαζί τους.