Η ηθοποιός που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο κατηγορεί τους γονείς της πως της έστησαν πλεκτάνη

Η ηθοποιός που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο κατηγορεί τους γονείς της πως της έστησαν πλεκτάνη Facebook Twitter
1
Η ηθοποιός που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο κατηγορεί τους γονείς της πως της έστησαν πλεκτάνη Facebook Twitter

Aίσθηση προκαλεί η υπόθεση της ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου, η οποία καταγγέλλει πως οι γονείς της την έκλεισαν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, από όπου κατόπιν απέδρασε, επειδή δεν ήθελαν να της αφήσουν την περιουσία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», βρέθηκε στο Δρομοκαΐτειο μετά από πρωτοβουλία των γονιών της, όπου έμεινε μόλις μία ημέρα αφού τελικά δραπέτευσε και τώρα κατηγορεί τους δικούς της για ό,τι της έχει συμβεί. Μετά την απόδρασή της επικοινώνησε δε με τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία. «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μία μέρα, επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου» φέρεται να του είπε.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Ο Σ. Μπιμπίλας μίλησε στην εφημερίδα για το συμβάν και είπε πως επικοινώνησε με τον πατέρα της Μπουτεράκου, αλλά, όπως είπε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί και θεωρεί ότι «υπάρχει κάτι περίεργο στην υπόθεση, για το οποίο αρμόδιοι είναι η Αστυνομία και οι γιατροί». Πάντως, ο ίδιος τονίζει ότι η Τριαντάφυλλη -με την οποία έκανε στενή παρέα και πέρυσι φιλοξενήθηκε και στο σπίτι της στη Μύκονο- είχε φυσιολογική συμπεριφορά απέναντί του και ποτέ δεν αντιλήφθηκε κάτι το οποίο να δείχνει ότι το κορίτσι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Γιώργος Μπουτεράκος, δίνει μια διαφορετική εκδοχή. «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακά της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριαντάφυλλη» ανέφερε στην Espresso ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η κόρη του πρέπει αμέσως να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή και ότι σήμερα το πρωί την περιμένει να πάνε μαζί στο ψυχιατρείο και να διευθετήσουν το θέμα της «απόδρασής» της.

Η ίδια σχετικά με το περιστατικό της Σπάρτης ανέφερε πως οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν εκεί, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο» σχολίασε. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ