ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Εντολή των Αρχών για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που χτυπά και βρίζει πρόσφυγα

Εντολή των Αρχών για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που χτυπά και βρίζει πρόσφυγα Facebook Twitter
3

Εντολή για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που φαίνεται να βρίζει και να χτυπά πρόσφυγα έδωσαν οι ελληνικές αρχές. To βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν άνδρα του Λιμενικού να βρίζει και να χτυπά έναν πρόσφυγα.

 

Στο βίντεο που ανέβηκε στο dailymotion και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, ο λιμενικός πάνω σε κάποιο πλωτό, τραβάει με βία τον πρόσφυγα, τον βρίζει και τον χτυπάει πισώπλατα. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πού τραβήχτηκε το βίντεο.

 

Η απάντηση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

 

Αναφορικά με οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο στέλεχος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. φαίνεται να χειροδικεί και να υβρίζει αλλοδαπό, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται, ότι το υπ' όψιν υλικό εξετάζεται, το περιστατικό ερευνάται και τα όποια αποτελέσματα και ενέργειες προκύψουν θα ανακοινωθούν άμεσα με νεότερο δελτίο τύπου.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης, το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αναφέρει ότι ενημερώθηκαν αρμοδίως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης και οι οποίοι έδωσαν ήδη σχετικές εντολές για πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση του υπόψη περιστατικού.


GREEK COAST GUARD OFFICER BEAT REFUGEE από kwstangewr

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ρε παιδιά έχει τρελαθεί ο κόσμος; Εγώ βλέπω κάποιους μεταναστοπρόσφυγες να πνίγονται σε μία βάρκα, τους λιμενικούς να προσπαθούν να τους διασώσουν και έναν κύριο που θέλει να πιάσει κουβεντούλα και έχει μπλοκάρει την είσοδο για αυτούς που προσπαθούν να ανέβουν στο σκάφος. Ο λιμενικός του φώναξε λίγο και τον χτύπησε στη πλάτη.Ερωτώ: τι το επείγον είχε να πει αυτός ο κύριος που δε θα μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά ώστε να διασωθούν πρώτα οι υπόλοιποι; ο δε λιμενικός μήπως θα έπρεπε να κάτσει να τα πει με την ησυχία του με τον κύριο όσο η άλλοι πάθαιναν υποθερμία;
Ε ναι ασφαλως θα εισπραξεις αρνητικες απο οσους εχουν την πολυτελεια να σχολιαζουν αμεριμνοι απο τη βολη του καναπε τους! Απο μενα παντως εχεις θετικη και με τα δυο χερια!