Χωρίς αστική συγκοινωνία είναι από το πρωί η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί ο ΟΑΣΘ, ύστερα από απόφαση του συνδικάτου των εργαζομένων του Οργανισμού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του Ιουνίου.

 

 Η σημερινή απεργία έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων στις οποίες προέβη κατά τις τελευταίες μέρες ο ΟΑΣΘ, με τη μορφή στάσεων εργασίας.

 

 Την ίδια ώρα, αγανακτισμένο δηλώνει το επιβατικό κοινό που υφίσταται ταλαιπωρία και ελλείψει αστικών μέσων συγκοινωνίας είναι αναγκασμένο να μετακινηθεί με εναλλακτικά μέσα, όπως δικά τους οχήματα, ταξί κ.ά.

 

  Από το πρωί, η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροσυγκρούσεις οχημάτων κυρίως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής που έπεσε νωρίτερα.

 

 Όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό, στους δρόμους κινούνται σήμερα ελάχιστα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας το οποίο έχει οριστεί, ενώ κανονικά θα λειτουργήσει η νυχτερινή γραμμή που εκτελεί το δρομολόγιο «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο», όπως επίσης το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για την μετακίνηση των ΑμΕΑ. 

 

 Ανάλογη απεργία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ενώ αύριο θα κυκλοφορήσουν κανονικά τα αστικά λεωφορεία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr