Ο Γκλέτσος θέλει να κάνει στη Στυλίδα το πρώτο νεκροταφείο αλλόθρησκων

Ο Γκλέτσος θέλει να κάνει στη Στυλίδα το πρώτο νεκροταφείο αλλόθρησκων Facebook Twitter
3

Σε επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, δηλώνει πρόθυμος να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει πανελλαδικά, αφού κανένας Δήμος δεν θέλει να φιλοξενήσει στην περιοχή του το νεκροταφείο αλλοθρήσκων.

Ωστόσο στην επιστολή επισημαίνει πως για τη δημιουργία του νεκροταφείου ως απαραίτητη προϋπόθεση θέτει την έγκριση του Μητροπολίτη κυρίου Νικολάου της Φθιώτιδας.

Η επιστολή που έστειλε ο Γκλέτσος στον Πατούλη:

«Δημιουργία νεκροταφείου αλλοθρήσκων»

«Σεβαστέ πρόεδρε της ΚΕΔΕ, φίλε Δήμαρχε Γεώργιε Πατούλη,

Κατόπιν της προφορικής μας συζήτησης μαζί με τους εκπροσώπους των αλλόθρησκων Ελλάδας, ζητώ την μεσολάβησή σας ως επισπεύδων στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ώστε να γίνει στην περιοχή του Δήμου Στυλίδας, σε δημοτική έκταση, νεκροταφείο αλλοθρήσκων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος μου έτσι επιλύει το μεγάλο πρόβλημα Πανελλαδικά, διότι κανένας άλλος συνάδερφος δεν δέχεται να υλοποιηθεί νεκροταφείο αλλοθρήσκων στο Δήμο του.

Βεβαίως βασική προϋπόθεση, είναι η συναίνεση και η ευλογία του οικείου Μητροπολίτη κυρίου Νικολάου της Φθιώτιδας».

Με τιμή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

πηγή: Lamiareport.gr

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM