Kinds of Kindness: Το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Kinds of Kindness: Το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει μετά τον θρίαμβο των 4 Όσκαρ του Poor Things, με την πολυαναμενόμενη όγδοη του ταινία Kinds of Kindness («Ιστορίες Καλοσύνης»).

Στην ταινία που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, ο Λάνθιμος επανασυνδέεται με τη δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Έμα Στόουν, αλλά και με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο συνυπογράφουν το σενάριο.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες, γνωρίζουμε πως το Kinds of Kindness είναι μια ανθολογία με τρεις ξεχωριστές ιστορίες που τέμνονται. Η Στόουν πρωταγωνιστεί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο Poor Things, Willem Dafoe και Margaret Qualley, καθώς και τους Jesse Plemons, Hunter Schafer, Joe Alwyn, Hong Chau και Mamoudou Athie.

Η πρώτη σύνοψη που έδωσε η Searchlight Pictures στη δημοσιότητα αναφέρει:

Το «Kinds of Kindness» ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

«Είναι υπέροχο να δουλεύουμε ξανά με την Έμα. Το κάνει πολύ πιο εύκολο να έχεις κάποιον εκεί που σε εμπιστεύεται τόσο πολύ και που εμπιστεύεσαι κι εσύ τόσο πολύ», δήλωσε ο Λάνθιμος στον Guardian για το πρότζεκτ, ενώ το καλλιτεχνικό δίδυμο πρόκειται να συνεργαστεί ξανά στο επερχόμενο Save the Green Planet του Λάνθιμου, ένα ριμέικ της ομώνυμης κορεατικής ταινίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM