«Δεν είμαι συνένοχος» - Η πρώτη απάντηση του Ed Sheeran για τον αποκλεισμό του Macklemore από την περιοδεία

ED SHEERAN MACKLEMORE ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Facebook Twitter
Ο Ed Sheeran / Φωτ.: Instagram
0

Ο Ed Sheeran τοποθετήθηκε σήμερα, Τρίτη, για τον αποκλεισμό του Macklemore από το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας του, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του γύρω από την απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Macklemore, μέσω Instagram, ανέφερε ότι του απαγορεύτηκε να ανοίγει τις συναυλίες του Ed Sheeran, εξαιτίας τοποθετήσεων που έκανε από σκηνής στο Νιου Τζέρσεϊ υπέρ των Παλαιστινίων.

Σύμφωνα με τον ράπερ, ο Ed Sheeran τον ενημέρωσε πως ο ιδιοκτήτης των New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, διαμήνυσε προσωπικά ότι δεν θα επέτρεπε την εμφάνισή του στο στάδιο Gillette της Μασαχουσέτης.

Η απάντηση του Ed Sheeran για τον αποκλεισμό του Macklemore

Με ανάρτησή του την Τρίτη, ο Ed Sheeran επιβεβαίωσε την εκδοχή του Macklemore σχετικά με το τελεσίγραφο του Κραφτ και τις απειλές για μποϊκοτάζ από άλλους χώρους διεξαγωγής.

«Μιλούσα με τους υπεύθυνους των γηπέδων καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθώντας να βρω μια γέφυρα σωτηρίας», σημείωσε ο Ed Sheeran στη δήλωσή του.

«Η απομάκρυνση του Macklemore από την περιοδεία ήταν απόφαση του διοργανωτή (promoter) και όχι δική μου. Το συμβόλαιο του Macklemore για την περιοδεία ήταν με τον διοργανωτή, όχι μαζί μου».

Ο Βρετανός τραγουδιστής υπερασπίστηκε στη συνέχεια τον εαυτό του απέναντι στις επικρίσεις για τη σιωπή του:

«Δεν είμαι συνένοχος», τόνισε. «Έχω προσωπικές απόψεις για αυτή τη καταστροφική σύγκρουση. Το γεγονός ότι επιλέγω να μην τοποθετούμαι δημόσια δεν σημαίνει ότι δεν έχω άποψη ή ότι δεν νοιάζομαι. Ούτε σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω σκοπούς με τον δικό μου, προσωπικό τρόπο».

Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Πολιτισμός / Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου: Πέντε ελληνικές παραγωγές στη βραχεία λίστα – Πότε ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου 2027, με την τελετή απονομής να πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
THE LIFO TEAM
NAZA»: Πρώτο στο γαλλικό box office με 40.000 εισιτήρια μέσα σε 24 ώρες

Πολιτισμός / NAZA»: Πρώτο στο γαλλικό box office με 40.000 εισιτήρια μέσα σε 24 ώρες

Με περιορισμένη διανομή δύο ημερών, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για τη Γάζα κατάφερε να γίνει η δημοφιλέστερη ταινία της Δευτέρας στη Γαλλία. Πολλές αίθουσες γέμισαν και προστέθηκαν νέες προβολές.
THE LIFO TEAM
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ δεν θέλει να τον δείχνουν πιο κοντό από τον Τζον Λένον

Πολιτισμός / Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ δεν θέλει να τον δείχνουν πιο κοντό από τον Τζον Λένον

Στο podcast «Good Hang» της Έιμι Πόλερ, ο 84χρονος μουσικός αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στον Σαμ Μέντες όταν είδε τον Πολ Μέσκαλ να φαίνεται πιο κοντός από τον ηθοποιό που υποδύεται τον Τζον Λένον
THE LIFO TEAM
Μπάρμπαρα Κρούγκερ: Η εντυπωσιακή εγκατάσταση που καλύπτει με λέξεις ένα ολόκληρο μουσείο στο Παρίσι

Πολιτισμός / «Η ιστορία των δακρύων»: Η Μπάρμπαρα Κρούγκερ γράφει πάνω στους τοίχους της εξουσίας

Από τη στείρα στάση του θεατή που περιέγραψε ο Αιμέ Σεζαίρ μέχρι τη σκοτεινή προειδοποίηση του Όργουελ, η νέα μνημειακή εγκατάσταση της Κρούγκερ στο Παρίσι μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι βλέπουμε και τι προσπερνάμε.
THE LIFO TEAM
«Είμαι μία από εκείνους τους άθλιους μετανάστες»: Η Τζόνι Μίτσελ έγινε Αμερικανίδα στα 82 της

Πολιτισμός / «Είμαι μία από εκείνους τους άθλιους μετανάστες»: Η Τζόνι Μίτσελ έγινε Αμερικανίδα στα 82 της

Η θρυλική Καναδή τραγουδοποιός έγινε Αμερικανίδα πολίτης, έπειτα από περισσότερες από έξι δεκαετίες στις ΗΠΑ. Πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει δημόσια ότι θα ήθελε να μπορεί να ψηφίζει.
THE LIFO TEAM
Σε πόλεμο με το προφανές: Ο Γουίλιαμ Έγκλεστον και η παράξενη ομορφιά της καθημερινότητας

Πολιτισμός / Γουίλιαμ Έγκλεστον: Ο φωτογράφος που άλλαξε για πάντα την ιστορία της έγχρωμης φωτογραφίας

Μια μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο παρουσιάζει εξήντα χρόνια δημιουργίας του πρωτοπόρου Αμερικανού φωτογράφου. Από το περίφημο κόκκινο ταβάνι μέχρι τις παράξενες εικόνες της καθημερινότητας, ο κόσμος του παραμένει μοναδικός.
THE LIFO TEAM
Μία Γκοθ: Η ψεύτικη φωτογραφία για το διαζύγιό της που ξεγέλασε ακόμη και μεγάλα μέσα ενημέρωσης

Πολιτισμός / Μία Γκοθ: Η ψεύτικη φωτογραφία για το διαζύγιό της που ξεγέλασε ακόμη και μεγάλα μέσα ενημέρωσης

Μια εικόνα φτιαγμένη με AI, που εμφανίστηκε σε λογαριασμό με μπλε σήμα επαλήθευσης, παρουσιάστηκε ως αντίδραση της ηθοποιού στο διαζύγιό της. Η Meta αφαίρεσε τελικά τον λογαριασμό για πλαστοπροσωπία.
THE LIFO TEAM
Μια πέτρα έξω από ένα σπίτι οδήγησε στην ανακάλυψη δύο κολοσσιαίων βασιλικών αγαλμάτων στην Αίγυπτο

Πολιτισμός / Δύο κολοσσιαία αγάλματα του Ραμσή Β΄ ίσως αποκαλύψουν μια άγνωστη σελίδα της αρχαίας Αιγύπτου

Ένας κάτοικος στο Δέλτα του Νείλου βρήκε έναν ενεπίγραφο λίθο και ειδοποίησε τις αρχές. Η ανασκαφή αποκάλυψε τα υπολείμματα δύο κολοσσιαίων βασιλικών αγαλμάτων. Το ένα, του Ραμσή Β΄, εκτιμάται ότι έφτανε τα 8,5 μέτρα.
THE LIFO TEAM
Ο άνθρωπος που έκανε τους Beatles διάσημους γνώριζε τους πάντες. Και ήταν βαθιά μόνος

Πολιτισμός / Το μυστικό βιβλίο διευθύνσεων του μάνατζερ των Beatles αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του

Από τον Μικ Τζάγκερ και τον Όρσον Γουέλς έως έναν εραστή που τον είχε προδώσει, το μικρό μαύρο σημειωματάριο του μάνατζερ των Beatles γίνεται η αφετηρία ενός νέου βιβλίου για την επιτυχία, την επιθυμία και τη μοναξιά στο Λονδίνο του 1967.
THE LIFO TEAM
«Ούτε μία πρόταση δεν έγραψε η AI»: Ο συγγραφέας που αποκλείστηκε από το Γκονκούρ απαντά στις κατηγορίες

Πολιτισμός / «Ούτε μία πρόταση δεν έγραψε η AI»: Ο συγγραφέας που αποκλείστηκε από το Γκονκούρ απαντά στις κατηγορίες

Ο Τέλισον Ορελιέν σπάει τη σιωπή του για την κατηγορία ότι έγραψε το μυθιστόρημά του με AI. Αρνείται τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αλλά ζητά συγγνώμη για παλαιότερες λογοκλοπές.
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου στη Στέγη: Τρεις ημέρες προβολών με τον Ελία Σουλεϊμάν

Πολιτισμός / Athens Palestine Film Festival: Μια Παλαιστίνια πειρατίνα, ο Ελία Σουλεϊμάν και τρεις ημέρες σινεμά στη Στέγη

Το Athens Palestine Film Festival ολοκληρώνεται στη Στέγη, στις 29–31 Οκτωβρίου, με ταινίες, συζητήσεις, ποίηση και μουσική για τη μνήμη, τον εκτοπισμό και την παλαιστινιακή ιστορία.
THE LIFO TEAM