Bloomberg: To αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θέλει συμφωνία ο Γιούνκερ

Bloomberg: To αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θέλει συμφωνία ο Γιούνκερ Facebook Twitter
1

Μάχη με το χρόνο φέρεται να δίνει ο επικεφαλής της Κομισιόν Zαν Κλοντ Γιούνκερ προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία Ελλάδας και πιστωτών ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Ελλάδα και οι πιστωτές της βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία αναφέρει το Bllomberg το οποίο σημειώνει πως αυτή είναι η έσχατη προσπάθεια του Γιούνκερ.

"Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε μια αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες το Σάββατο με μια νέα δέσμη προτάσεων για να κλείσει τις διαφορές σχετικά με τις συντάξεις, τους φόρους και πρωτογενές πλεόνασμα." αναφέρει το Bloomberg το οποίο επικαλείται σαν πηγή ανώτατο αξιωματούχο από την Ε.Ε. O αξιωματούχος ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, σημειώνει πως οι δύο πλευρές έχουν σκληρύνει τη στάση τους και πως ο Γιούνκερ προσπαθεί να τις φέρει κοντά σε συμβιβασμό πριν ανοίξουν οι αγορές της Δευτέρας. Και οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να συνεχίσουν τις συζητήσεις και την Κυριακή προκειμένου να βρεθεί λύση αναφέρει η πηγή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια