Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει «Plan B» για την Ελλάδα

Μοσκοβισί: Δεν υπάρχει «Plan B» για την Ελλάδα Facebook Twitter
Nick Paleologos/SOOC
0

Δεν υπάρχει «σχέδιο Β» για την Ελλάδα, δηλώνει ο Πιερ Μοσκοβισί σε συνέντευξη του στο Κυπριακό Πρακτορείο, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι μια ισχυρότερη ελληνική οικονομία στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.

 «Πιστεύω ότι θα πρέπει, και εργαζόμαστε για να αποφύγουμε κάθε είδους Grexit», ανέφερε, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης και δεν μπορώ να το σκεφτώ διαφορετικά».

Όπως είπε ο επίτροπος Οικονομίας «εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για μια ενιαία λύση για να βοηθήσουμε τη χώρα να ξεπεράσει κάποιες σημαντικές προκλήσεις και δυσκολίες», ενώ  εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξει συμφωνία εντός των επόμενων ημερών.

«Γνωρίζω ότι Κύπρος και Ελλάδα παραμένουν στενοί εταίροι ιδιαίτερα στο εμπόριο, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει, και εργαζόμαστε γι’ αυτό, να αποφύγουμε κάθε είδος Grexit. Δεν έχουμε σχέδιο Β’, άλλο από μια Ελλάδα με αναδιαρθρωμένη και πιο ισχυρή οικονομία μέσα στη ζώνη του ευρώ», κατέληξε ο κ. Μοσκοβισί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM