Περίπου 700 εκ. ευρώ αναζητούν τα Ταμεία

Περίπου 700 εκ. ευρώ αναζητούν τα Ταμεία Facebook Twitter
1

Περίπου 680 εκατ. ευρώ αναζητούνται από τα ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να τηρηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις για την αναστολή των μειώσεων σε επικουρικές και κύριες συντάξεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα Ταμεία αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να χρηματοδοτήσουν ακόμη και «τρέχοντα» μέτρα όπως η καταβολή του ΕΚΑΣ σε νέους δικαιούχους, η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ, αλλά και η παράταση της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε  ελεύθερους επαγγελματίες.

Τα χρήματα θα πρέπει να βρεθούν σύμφωνα με το δημοσίευμα ως το τέλος Απριλίου με τα περισσότερα από αυτά να προορίζονται για τα

οικογενειακά επιδόματα του πρώτου τριμήνου του 2015 του ΟΓΑ σε 700.000 δικαιούχους.

Η πληρωμή των επιδομάτων θα γίνει μάλιστα με 10 ημέρες καθυστέρηση, κάτι όμως που η διοίκηση του Οργανισμού αποδίδει σε τεχνικούς λόγους.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βάλτε ένα χαράτσι ακόμα παιδιά!Ξέρω γω, στη κατανάλωση χαρτιού υγείας, στη χρήση των πεζοδρομίων από τους πεζούς, κάτι ρε παιδί μου!Σκεφτείτε και κάντε οτιδήποτε εκτός απο το να μειώσετε τις δαπάνες του κράτους.Αυτή ήταν και είναι η μοναδική κόκκινη γραμμή του πολιτικού μας συστήματος.