Εγκρίθηκε η λίστα της Ελλάδας από το Eurogroup

Εγκρίθηκε η λίστα της Ελλάδας από το Eurogroup Facebook Twitter
2

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η Ελλάδα, κατά την τηλεδιάσκεψη που είχαν, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης. 

Την έγκριση έκανε γνωστή πηγή του υπουργείου Οικονομικών στο Reuters και την επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Ο ίδιος ανέφερε στο twitter ότι μετά τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης μπορούν να ξεκινήσουν οι εθνικές διαδικασίες των χωρών για την επέκταση του ελληνικού προγράμματος.

Πρόσθεσε ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων θεωρήθηκε επαρκής ως σημείο εκκίνησης για την επιτυχή κατάληξη της αξιολόγησης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μακάρι η κυβέρνηση να νομοθετήσει σωστά και να δείξει στους δανειστές οτι μπορεί με μια πιο δίκαιη πολιτική να υπάρξει αποτέλεσμα. Μακάρι για όλους μας. Αν καταφέρει και πετύχει αυτούς τους 4 μήνες, θα μπορέσει πολύ ευκολότερα να κερδίσει κάτι παραπάνω στην επόμενη συμφωνία που θα γίνει.