Τώρα οι Βρυξέλλες τα βλέπουν όλα καλά

Τώρα οι Βρυξέλλες τα βλέπουν όλα καλά Facebook Twitter
1

Οι ελληνικές Αρχές έστειλαν όλες τις πληροφορίες τις οποίες ανέμενε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται στην Αθήνα, δήλωσε από ρις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ρεν, διαψεύδοντας παράλληλα ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό 2,9 δισεκατομμυρίων ευρώ. «Οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα και η αξιολόγηση του προγράμματος προχωρά και πάλι» σημείωσε.

Ο Σάιμον Ο’ Κόνορ, διέψευσε ουσιαστικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και τις διαρροές, ότι υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών για το ύψος του δημοσιονομικού κενού, που οι δανειστές ανέβαζαν στα 2,9 δισεκατομμύρια και η κυβέρνηση περιόριζε στα 500 εκατομμύρια.


Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσδιορίζει το δημοσιονομικό κενό στα 2,9 δισ. ευρώ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο εκπρόσωπος άφησε να εννοηθεί ότι το ποσό αυτό δεν βρίσκεται κοντά στην πραγματικότητα. «Δεν αναγνωρίζω αυτό το ποσό» απάντησε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση εάν την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στο ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προς το θέμα της έλευσης της τρόικας, ο κ. Ο’ Κόνορ είπε ότι «αυτό δεν είναι αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά των ευρωπαίων δανειστών δεν επιβεβαιωνόταν μέχρι σχεδόν τελευταία στιγμή η άφιξη της Τρόικα σήμερα στην Ελλάδα, κάτι που έγινε πρώτα από την πλευρά του ΔΝΤ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια