YΠΟΙΚ: «Η Τρόικα θα έρθει τη Δευτέρα»

YΠΟΙΚ: «Η Τρόικα θα έρθει τη Δευτέρα» Facebook Twitter
1

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν τηλεγράφημα του πρακτορείου Ρόιτερς για μη έλευση της τρόικας στην Αθήνα, επειδή υπάρχει αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση.

Το Ρόιτερς μετέδωσε πληροφορίες από αξιωματούχο της ευρωζώνης, σύμφωνα με τις οποίες, λόγω διαφωνιών, το ταξίδι προς την Αθήνα «παγώνει». Η βασική διαφωνία είναι, κατά το πρακτορείο, η απόκλιση στην εκτίμηση του δημοσιονομικού κενού, καθώς η τρόικα υπολογίζει την «τρύπα» στα 2 δισεκ. ευρώ ενώ η ελληνική κυβέρνηση στα 500 εκ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένονται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πάντως, δεν είναι μόνο το Ρόιτερς που μεταδίδει πληροφορίες περί αναβολής της ταξιδιού του κλιμακίου. Το μεσημέρι αποκλειστικές πληροφορίες για μετάθεση της επίσκεψης επικαλέστηκε και ο Real Fm.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια