Πωλείται το κτίριο που στέγαζε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην Μιχαλακοπούλου

Πωλείται το κτίριο που στέγαζε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην Μιχαλακοπούλου Facebook Twitter
0

Προς πώληση διατίθεται σύντομα το κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) επί της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο τέλος Οκτωβρίου προγραμματίζεται διαγωνισμός της Εθνικής Leasing για την πώληση του ακινήτου που στέγαζε τον ΔΟΛ επί της οδού Μιχαλακοπούλου 80. Το κτίριο το οποίο είναι ένα από τα ελάχιστα μεγάλα και αυτοτελή κτίρια γραφείων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια ενώ το ελάχιστο τίμημα στο διαγωνισμό έχει καθοριστεί στα 22 εκατ. ευρώ.

Το κτίριο πέρασε στην Εθνική Leasing μέσω συμφωνίας πώλησης και επαναμίσθωσης με τον ΔΟΛ, ύψους περίπου 26 εκατ. ευρώ.  Η πώληση έρχεται ενώ είχαν γίνει και προσπάθειες εκμίσθωσης.

Σύμφωνα με το euro2day.gr λόγω της μεγάλης επιφάνειας πρόκειται για ακίνητο που μπορεί να αξιοποιηθεί και ως ξενοδοχείο, μια ακόμα αγορά που κινείται ανοδικά στην Αθήνα. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου επί των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου είναι σχεδόν 15.000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου 2 στρεμμάτων.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM