Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας

Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας Facebook Twitter
0

Επιστολή με οδηγίες προς τις ομοσπονδίες-μέλη της σχετικά με τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας απέστειλε η ΑΔΕΔΥ. 

Στην επιστολή υπενθυμίζεται ότι «η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στα δώρα στο Δημόσιο έφερε νέα δεδομένα» και πλέον «έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου για οριστική – τελική κρίση».

Στη συνέχεια αναφέρει πως «οι νομικοί μας σύμβουλοι, μόλις καθαρογραφεί και ανακοινωθεί η απόφαση του ΣΤ' τμήματος θα λάβουν αντίγραφο, θα το μελετήσουν και αφού μας ενημερώσουν, θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες».

Τέλος, σχετικά με την αίτηση η ΑΔΕΔΥ διευκρινίζει ότι «προς το παρόν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καμία άλλη ενέργεια, πέραν της αίτησης για διακοπή της παραγραφής την οποία, όσοι δεν την υπέβαλαν, μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018».

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM