Folli Follie: Αποχωρεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος- Νέα αίτηση υπαγωγής στο 106α

Folli Follie: Αποχωρεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος- Νέα αίτηση υπαγωγής στο 106α Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποχωρεί o Τζώρτζης Κουτσολιούτσος  από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Foli Follie μέχρι το τέλος του έτους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ο κ. Κουτσολιούτσος δεσμεύτηκε εγγράφως πως θα παραιτηθεί στους πιστωτές του ομίλου. 

Η αποχώρηση του Τζώρτζη Κουτσουλιούτσου έχει τεθεί ως προϋπόθεση από τους πιστωτές προκειμένου να στηρίξουν το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρίας. 

Ύστερα από την ενέργεια Κουτσολιούτσου  κατατέθηκε, πριν από λίγο, νέα αίτηση υπαγωγής της Folli Follie σε καθεστώς προστασίας του άρθρου 106α του πτωχευτικού κώδικα. 

Η συζήτηση του αιτήματος θα γίνει αύριο, Πέμπτη, το πρωί.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν οι ελληνικές τράπεζες, θα στηρίξουν την αίτηση στην αυριανή συζήτηση αλλά σε κάθε περίπτωση, οι εξασφαλίσεις τους, δηλαδή η συμμετοχή του 37% της Folli Follie στα Αττικά πολυκαταστήματα, έχει εξαιρεθεί από την αίτηση προστασίας.

Την αίτηση κατέθεσαν οι εργαζόμενοι, συνεπικουρούμενοι από την εταιρεία, καθώς έτσι κρίθηκε ορθότερο από τους νομικούς συμβούλους του ομίλου.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για όλους: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οικονομία / Τουρισμός για όλους 2024: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν
NEWSROOM
Στεγαστική κρίση: Ένας «καλός» μισθός το κόστος στέγασης – ο «εφιάλτης» της ανανέωσης

Οικονομία / Στεγαστική κρίση: Ένας καλός μισθός το κόστος στέγασης – Ο «εφιάλτης» της ανανέωσης του συμβολαίου

Αναλυτικός οδηγός ενοικίασης κατοικίας και τιμές στο κέντρο, τα βόρεια, τα νότια προάστια και τον Πειραιά - 52% η αύξηση στα μισθώματα οικογενειακών κατοικιών - Οι 9+1 λόγοι που αυξήθηκαν τα ενοίκια - Από τον Θέμη Μπάκα, e-real estates
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ