Σολτς: Κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο η βοήθεια προς την Ελλάδα

Σολτς: Κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο η βοήθεια προς την Ελλάδα Facebook Twitter
1

«Η Αθήνα θα μπορεί και πάλι σύντομα να σταθεί στα πόδια της και να αναχρηματοδοτείται αυτόνομα στην αγορά» τονίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Rheinische Post.

«Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο- για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σε μία κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο όλοι από κοινού βοηθήσαμε τη χώρα σε μία δύσκολη κρίση. Μια απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση» τονίζει ο Σολτς.

Στη ίδια συνέντευξη που τιτλοφορείται «Δεν είμαστε "εξυπνάκηδες"», ο ομοσπονδιακός ΥπΟικ Όλαφ Σολτς τονίζει ακόμη  ότι «οι χώρες της Ευρωζώνης στήριξαν, τελικά, κυρίως την Ελλάδα με το να δώσουμε στην Αθήνα την ευκαιρία να λάβει δάνεια, και μάλιστα με ευνοϊκότερους όρους».

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντική είναι η Ε.Ε. που δάνειζε αφειδώς χωρίς να ελέγχει που πάνε τα χρήματα ή ποιοι τα διαχειρίζονται. Και που για να μην χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία και τον πλουτοπαραγωγικό μας ιστό, τη νεολαία μας και την Εθνική μας ταυτότητα από την Τουρκία επιλέξαμε τελικά να χάσουμε όλα τα παραπάνω μέσω του «Δημοκρατικού τρόπου» της Ευρώπης.Στείλαμε λοιπόν τους νέους μας να δουλεύουν στα γραφεία της Ευρώπης (που σπούδασαν με χρήματα που μας ΔΑΝΕΙΣΑΝ αυτοί) και βάλαμε τη γη να τη δουλεύουν εργάτες - μετανάστες για να παράγονται φθηνά προϊόντα, και να κατασκευάζονται ξενοδοχεία από την Ευρώπη... για την Ευρώπη.Ευτυχώς όμως που φρόντισε η καλή μας Ευρώπη να αποδώσει δικαιοσύνη και όλοι όσοι ήταν υπεύθυνοι πλήρωσαν τις συνέπειες της κακοδιαχείρισης τους... σε ανώτατα αξιώματα.